emmyschrijft

SEO Webteksten 

Een goede online tekst schrijven is een kunst op zich. Webteksten moeten kort en bondig zijn, pakkend en informatief en vanuit het juiste perspectief geschreven. SEO, search engine optimization, is daarbij heel belangrijk: hoe schrijf je een tekst zodat je site wordt gevonden door de zoekmachines? En hoe komt een site hoog in de zoekresultaten te staan? Ik verzorg met emmyschrijft teksten volgens het SEO principe, zodat je content online gevonden wordt. Want dat is uiteindelijk de bedoeling!

(nieuws)Brieven 

Kop-romp-staart; de basis van een goede brief. Maar er is meer: met een brief overtuigen, informeren of amuseren en de stem van de afzender in de inhoud laten klinken. Ik schrijf een pakkende brief, in de juiste stijl. Wil je liever een nieuwsbrief? Dat kan natuurlijk ook. 

Flyers en ander foldermateriaal  

Soms moet het gewoon kort en bondig: de juiste informatie op de juiste plaats. emmyschrijft schrijft niet alleen de teksten, ik denk ook graag met je mee over de vormgeving. 

Social Media 

Facebook, Twitter, Hyves, Pinterest, Blogs... er zijn zoveel manieren om je te laten zien én horen op Social Media! Ik help je graag, zowel met advies als met de tekst. 

Persberichten 

Het laatste nieuws, heet van de naald. Schakel emmyschrijft in voor een persbericht volgens de juiste specificaties en - indien gewenst - ook het aanleveren aan en contact met de media.

Interviews en achtergrondverhalen 

Ik regel, vraag en verzorg de uitwerking van een interview of achtergrondverhaal. Als je er prijs op stelt, verzorg ik ook de contacten met de locatie en fotograaf. Ik neem je het werk uit handen en lever een compleet eindresultaat af.

Redigeren 

Als je veel kunt en wilt vertellen, is de kans groot dat je prima uit je woorden komt. Toch is het niet onverstandig om je teksten te laten controleren door emmyschrijft voordat je ze gebruikt. Niet alleen de spelling, ook opbouw, stijlgebruik en de lengte van de tekst spelen een belangrijke rol in de leesbaarheid en het bereiken van je doel..


Heb je andere wensen?
Aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik hoor graag wat je in gedachten hebt en denk met je mee!