Emmy schrijft

emmyschrijft is ontstaan uit liefde voor taal en passie voor schrijven. Vanaf het moment dat ik een pen vast kon houden, schreef ik. Korte verhaaltjes, eerst in hanepoten en later in keurig schoolhandschrift. Toen kwam de typemachine en typte ik met twee vingers op 9-jarige leeftijd "mijn groot griezelgedichtenboek -pas op, bangeriken kunnen hier akelig van schrikken", met daarin al een keurige verwijzing naar de auteurswet.  

In mijn leven heb ik de liefde voor het geschreven woord altijd met me mee gedragen. Deelnemen aan schrijfwedstrijden, stages volgen waarin schrijven een grote rol speelde, blogs bijhouden en inmiddels een bachelor Communicatiemanagement op zak. Schrijven bleef altijd bestaan naast een baan in loondienst, als iets waar ik anderen goed mee kon helpen.

Tot 2012, het jaar waarin ik de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagd en emmyschrijft is ontstaan. Dankzij mijn communicatie-achtergrond kan ik de teksten in een groter perspectief plaatsen en vlekkeloos aan laten sluiten op de marketing- en communicatiestrategie. Met mijn talent voor taal schrijf ik helder en concreet, treffend en to-the-point, elk woord met dezelfde hoeveelheid liefde en passie als waarmee het allemaal begonnen is.