Emmy schrijft
Referenties

"Met veel plezier heb ik samen met Emmy de teksten voor de website van Hotels van Oranje aangepakt. Emmy gaat pas aan de slag voor de inhoud als alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Ze verdiept zich echt in het product en de wensen van de opdrachtgever en hierdoor heeft zij de doelen van de Hotels van Oranje goed weten te vertalen naar heldere en overtuigende teksten. Emmy is niet alleen een goede copywriter maar door haar enthousiasme en flexibiliteit ook een heel prettig persoon om mee te werken!"

"Voor de tekst en vormgeving van onze nieuwe flyer hebben we de hulp van Emmy ingeschakeld. Na een eerste brainstormsessie kwamen er al veel kritische en originele dingen in Emmy naar boven. Zij is daar toen mee aan de slag gegaan en na korte tijd kwam zij met een goed voorstel, wat zij die week daarop aan ons presenteerde. Een enorm mooie flyer die qua tekstopbouw, inhoud en vormgeving helemaal bij ons idee paste. Emmy heeft een positief kritische blik en barst van de goede en originele ideeen. We zijn erg blij met het resultaat!" 

"Emmy heb ik leren kennen als een enthousiaste tekstschrijfster die aan één woord genoeg heeft om tot een goed eindresultaat te komen. Geïnteresseerd in haar opdrachtgever, helder in haar analyse vooraf en duidelijk in haar taalgebruik. Villa Pardoes is erg tevreden over het geleverde product, wat goed aansluit qua stijl, inhoud en tone of voice bij onze overige communicatie middelen. Bijzonder hoe het haar is gelukt om met een frisse blik toch hetzelfde gevoel over te brengen, wat voor Villa Pardoes van groot belang is."

Portfolio

Portfolio

- Lagrouw Strategische Communicatie 
eindredactie Altena Business

- JuliaGr
up Furniture Solutions
teksten webshop LaForma

- Henkel

shoppingpages essence ULTIME
shoppingpages blonde ULTIME

- Villa Pardoes
financieel jaarverslag Stichting Fondsenwerving Villa Pardoes

- Lagrouw Strategische Communicatie
eindredactie Altena Business

- Verloskundigenpraktijk Westerkade
teksten website

- De Hotels van Oranje
teksten website (SEO)

- The Pop Up Company
webteksten

- Villa Pardoes
donateursbrieven herschrijven

- Het Krugerpark
tekst & meedenken vormgeving Flyer